IJsselFEstein presents Dulfer! Total Response

Na een gezellige en succesvolle editie van het festival in 2023 heeft het bestuur van IJsselFEstein besloten om nieuwe wegen te gaan verkennen. Dit jaar introduceren we de IJsselFEstein Sessies.

Opvolger van de Fulco Sessies uit de corona-tijd, vindt de eerste sessie plaats op 22 maart 2024 in het sfeervolle BijBroere. Natuurlijk is er maar 1 artiest die deze nieuwe Sessies kan aftrappen: Hans Dulfer!

Dulfer! Total Response

Saxofonist Hans Dulfer (83) gaat nog altijd als een speer. Niet alleen stond hij vorig najaar weer een week met dochter Candy in de Blue Note Club in Tokyo, met zijn nieuwe band Total Response speelt hij de Nederlandse festivals en zalen plat. Dulfer! Total Response, een all-star bezetting met het puikje uit de Nederlandse muziekscene, heeft zich afgelopen jaar bewezen als een genadeloze en tegelijk speelse unit vol speelplezier en energie. De band speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol. 

Kaarten

Kaarten zijn 11 euro (ex. servicekosten) en verkrijgbaar vanaf 03-03-2024 12.00 uur via onderstaande shop of via onze Eventix shop.