Fulco Sessies

IJsselFEstein Fulco Sessies

Omdat het festival wegens corona in 2020 en 2021 geen doorgang kon vinden heeft de organisatie van het IJsselFEstein naar andere manieren gezocht om muziek naar IJsselstein te brengen.

In samenwerking met Fulcotheater zijn de IJsselFEstein Fulco Sessies ontstaan in het theatercafé. Een serie concerten op de eerste vrijdag van de maand, van oktober 2021 tot en met april 2022.

1 april 2022: Power to the Pipo

De mannen van Power to the Pipo hebben het Theatercafé op z’n kop gezet met hun vette jazz-funk wervelwind. Iedereen werd omver geblazen! Wij waren zo enthousiast dat we ze gelijk geboekt hebben voor het aankomende festival! Kom zeker kijken naar deze vrolijke boys op 10 september.

4 maart 2022: Ntjam Rosie

Ondanks de voorjaarsvakantie die velen genoten was het theatercafé goed gevuld.
NTJAM begon haar optreden met heel persoonlijke, breekbare songs van haar laatste CD “Home Cooking”. Recht uit haar hart. Met haar Acoustic Trio sloot ze af met een fantastische eigen versie van “Dock of the Bay” van Otis Redding. Wat een stem, wat een emotie… Gelukkig dat ze eindelijk op ons podium stond. (foto Alex van Empel)

5 november 2022: KOMODO

De muzikale mix van KOMODO was een hit in het Theatercafé. Iedereen stond te swingen op de vintage exotic rock-‘n-roll gecombineerd met woestijblues, surfrock, afro-disco en rumba. Heb je ze gemist? Kom dan naar het festival op 10 september 2022.

1 oktober 2021: Sean Webster

Een goed gevuld theatercafé van Fulcotheater heeft volop genoten van het optreden van de Sean Webster Band. De Engelse bluesman, die op vele nationale en internationale podia heeft gestaan, zorgde voor een onvergetelijk optreden. Zijn unieke gruizige stem en sublieme gitaarsound was op het hoogtepunt bij de afsluiter “I’d rather go blind”, een klassieker die nog nooit zo mooi is vertolkt.