Nieuws

 • Eerste artiest bekend

  Eerste artiest bekend

  Momenteel zijn we druk bezig met het programma voor het komende festival. Een artiest van ons verlanglijstje hebben we in ieder geval al kunnen bevestigen: Jim Keller. Jim Keller is een Amerikaanse zanger en componist met een gerijpte, soms wat gruizige, donkerbruine stem. Zijn songs hebben verwantschap met blues, pop, folk en Americana.


 • IJsselFEstein 2023 op 16 september

  IJsselFEstein 2023 op 16 september

  De winterslaap is voorbij, de voorbereidingen voor IJsselFEstein 2023 zijn in volle gang. Zet maar vast in je agenda: 16 september 2023! En bij deze willen we ook even de gezichten achter het IJsselFEstein laten zien. Op de bank vlnr. Matth, Joan, Sandra, Harmke, Lorna. Op de grond: Willem en Walter.


 • Voor- en napret

  Voor- en napret

  Je ontmoet elkaar in IJsselstein! Natuurlijk ook tijdens het IJsselFEstein. Dat is waarom In IJsselstein het IJsselFEstein van 2019 heeft samengevat in een leuk filmpje. Napret voor iedereen die er bij was. Voorpret voor wat er gaat komen op 10 september.


 • Fulco de Minstreel krijgt opvolgers

  Fulco de Minstreel krijgt opvolgers

  Jonge mensen staan klaar om in de voetsporen van onze beroemde stadsgenoot te treden. Renske Dam trapte als eerste af in de serie “IJsselFEstein Straat Sessies”. Vanwege het slechte weer onder de luifel van Fulcotheater tegenover het beeld van de “Minstreel”. Met onder andere een prachtige vertolking van Meau’s hit “Dat heb jij gedaan” en …